Friday, 1 June 2012

Merah Cinta Epal + Hijau Daun Epal

ASSALAMUALAIKUM

hyep..hyep...
malam ni tetiba je rasa nak update blog
sambil makan kropok double decker
jejari pun mula lincah menekan papan kekunci
hihi..makan dalam bilik takut adik mintak
n3 ni nak citer pasal wedding my pak su
yeah..i got a mak su!!!
jumaat 25 may akad nikah
sabtu 26 knuri belah pihak perempuan
ahad 27 baru belah pihak lelaki
super duper busy uollss
hihi..meh ceq nak share pic ngan uollss


ni blah prempuan..merah ya temanya
maksu kata purple tapi saya tengok striking pink
whatever lah..huhu
i x de dlm pic ni ye
ketibaan kami disambut..
pengapit : my sis..baju pink tudung hitam
pengapit bidan terjun

hari ahad..blah lelaki
tema hijau..hari tu saya plak yg jadi pengapit bidan terjun
huhu..punya x sabar nak tgok pengantin pergi duduk dpan skali waktu pengantin turun kreta
tiba2 '' angah mai sini jadi pengapit ''
pastu bleh plak dok komen ''awat hang sama tinggi ngan pak su ni''
senyum je i sbab photographer ada kat depan
done 4 today
sambung nanti
bye2...


18 comments:

Remaja Elit said...

Assalamualaikum, terima kasih follow saya , FR datang balik follow kamu ,

owh ya sebagai membalas jasa kamu kerana follow, saya masukkan blog awak dalam bloglist saya (^_^) selama 5 hari suka tak???

Di sini ---- Bloglist Fariz Reza [Dot] Com
----

kalau sudi letakla blog saya(Http://farizreza.com ) dalam bloglist kamu nanti FR iktiraf kamu sebagai ahli Bloglist FarizReza.Com (^_^) kalau dah letak komen kat SINI
ya , salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam blogging .

Beckhrooy said...

Kombinasi warna menarik

Arina Shamsul said...

wah dia dapat mak usu la..best la pas ni..hehe.

cantik pelamin :)

syafiqakarim said...

errr...bila tgk gini
rasa tak sabar pula

haha

Yatie Awang said...

musim cuti ni banyak betul orang kawin kan? hehee

aReLaN said...

lawanya.saya nak kawen gak tapi pening tak tau nak tema kaler apa lagi ni.aiyoooo

suzie rahman said...

Salam aira.. mna pngapit bidang trjun hijau nya.hihi

Cik Kay Jue said...

wah2.. alkisah jadi pengapit bidan terjun.. hehe.. wah.. best la dapat maksu... :)

AIRA said...

@Beckhrooy
hihi..memang menarik kombinasi warna tu.

AIRA said...

@Arina Shamsul
best..best..best..thanks :)

AIRA said...

@ syafiqakarim
hihi..sabar..sabar.

AIRA said...

@Yatie Awang
musim cuti semua orang bleh datang, especially keluarga semua boleh meraikan hari bahagia tu..

AIRA said...

@aReLaN
hahaha..bincang le dengan pasangan..:)

AIRA said...

@suzie rahman
hahaha..akak gambar tu x letak..malu.

maszull said...

assalamualaikum aira...selamat pengantin baru buat pasangan pengantin yer...:)

محمد شهريل القنيطري said...

wah...barakallahulahuma wabarakah..

AIRA said...

@maszull
waalaikumusalam..hihi.trima kasih.

Liza Razak said...

suka theme colour tu..comel