Friday, 8 June 2012

It's back !!!

ASSALAMUALAIKUM 

akhirnya setelah berbulan-bulan dia diactivekan
sapakah dia itu??
my twitter account..
ataupun bak kata mat luthfi penchirp-chirp
saya telah buat satu lagi Twitter account
x abis2 kan ngan twitter dia tu kan
huhuhu
hari tu deactive sebab nak try pesbuk
menangis Jack Dorsey melihat tindakan berani mati saya
lepas dah try pesbuk tengok ramai org yg buat twitter plak
maka dengan muka tebal saya pun buat lagi account Twitter
hihi..so marilah ramai2 follow saya
x jumpa di blog or fb
kita bleh jumpa di penchirp-chirp
share ilmu yang ada

Tekan sini

Twitter saya x banyak tweet lagi
maklumlah budak baru

6 comments:

zOeY zAu YaH said...

twitter best gak sbagai tempat luah stress haha..my account twitter.com/zoeyzauyah

Cik Bella said...

dh follow awak britney :D nnt follow kmi balik nahh !

Mishter Izwän said...

kenape perlu buat akaun baru . akaun lme tak boleh activekan balik ke.?kadg2 mcm lalang jugak . huhu

AIRA said...

@ Mishter Izwän lupa password la..x leh buka.

asraf osman said...

meh2 follow i,,huehue

miss daya said...

tak feel main twitter coz member2 ramai takde acct twitter huhu.. ;p