Friday, 8 June 2012

It's back !!!

ASSALAMUALAIKUM 

akhirnya setelah berbulan-bulan dia diactivekan
sapakah dia itu??
my twitter account..
ataupun bak kata mat luthfi penchirp-chirp
saya telah buat satu lagi Twitter account
x abis2 kan ngan twitter dia tu kan
huhuhu
hari tu deactive sebab nak try pesbuk
menangis Jack Dorsey melihat tindakan berani mati saya
lepas dah try pesbuk tengok ramai org yg buat twitter plak
maka dengan muka tebal saya pun buat lagi account Twitter
hihi..so marilah ramai2 follow saya
x jumpa di blog or fb
kita bleh jumpa di penchirp-chirp
share ilmu yang ada

Tekan sini

Twitter saya x banyak tweet lagi
maklumlah budak baru

Friday, 1 June 2012

Merah Cinta Epal + Hijau Daun Epal

ASSALAMUALAIKUM

hyep..hyep...
malam ni tetiba je rasa nak update blog
sambil makan kropok double decker
jejari pun mula lincah menekan papan kekunci
hihi..makan dalam bilik takut adik mintak
n3 ni nak citer pasal wedding my pak su
yeah..i got a mak su!!!
jumaat 25 may akad nikah
sabtu 26 knuri belah pihak perempuan
ahad 27 baru belah pihak lelaki
super duper busy uollss
hihi..meh ceq nak share pic ngan uollss


ni blah prempuan..merah ya temanya
maksu kata purple tapi saya tengok striking pink
whatever lah..huhu
i x de dlm pic ni ye
ketibaan kami disambut..
pengapit : my sis..baju pink tudung hitam
pengapit bidan terjun

hari ahad..blah lelaki
tema hijau..hari tu saya plak yg jadi pengapit bidan terjun
huhu..punya x sabar nak tgok pengantin pergi duduk dpan skali waktu pengantin turun kreta
tiba2 '' angah mai sini jadi pengapit ''
pastu bleh plak dok komen ''awat hang sama tinggi ngan pak su ni''
senyum je i sbab photographer ada kat depan
done 4 today
sambung nanti
bye2...