Saturday, 26 May 2012

orientasi!!!

ASSALAMUALAIKUM

siang berganti malam,
awan gelap memayungi langit,
matahari yg tergantung di dada langit menghilang,
sang bulan datang menjelma,
menyirami bumi dengan sinarnya,
yg dipinjamkan oleh sang mentari,

ceh x leh blah betul permulaan n3
huhu..
hai awak smua 
rindu giler dkat blog ni
saya nak share story pasal orientasi di skolah baru
huhu
siriyes memenatkan tapi best giler
saya dapat banyak pengalaman baru
and keyakinan diri even just a little bit
kami kerja berkumpulan maknanya semangat tolong menolong tu ada la
explorace kena minum air sirap masin + makan roti telur mentah
yucksss...geli giler kot
sakit perutku seharian
hahaha..padan muka
malam ada debate, bahas, forum, lakonan
mula2 takut la nak forum sgala bagai tu
sebab abang2 and kakak2 upper6 tengok 
tapi nak wat camna mereka yg handle orientasi ni
x leh nak kata pe dah la
saya dapat rmai kawan baru, cegu baru, adik2 baru, blajar bahasa baru
macam2 la..
and subjek dia giler susah
kena struggle teruk ni

me dok tulis untuk presentation nanti

me baju putih bunga biru

presentation time..cam budak skolah

thats all 4 today
Ahad ni wedding pak su
so happy....

9 comments:

Arra Ahmad said...

sekolah mana ya??:)

Nur Aischa said...

wahh lagi meriah aktiviti skt skolah awak aira. hee. goodluck tau, sama2 lah kita ber-form 6 :D

Fakhrul Haiyin said...

erk? sekolah mana nih? form brp? XD

AIRA said...

@Arra Ahmad
SMKA Sik akak..:)

AIRA said...

@ Nur Aischa
hihi..orientasi.moh la kita f6..

AIRA said...

@Fakhrul Haiyin
saya dari skolah menengah kebangsaan agama sik..saya blajar di tngkatan6 cikgu.. :p

suzie rahman said...

salam aira. wah form 6 pon ada orentasi erk. mm best. suaiknl lh tu erk.

AIRA said...

wasalam akak...hihi betul la tu..

محمد شهريل القنيطري said...

wahh..dah bsr pon kena jgk ker??adoi ingtkn untuk awal sem mahasiswa n form 1 jer..hihi