Monday, 7 May 2012

adios my peeps..

ASSALAMUALAIKUM

hai adik2 manis, kakak2 cun, abang2 hensem
meh sini ceq nak cerita sikit....
hahaha, bajet cakap penang
esok saya nak gi daftar F6
bila kata daftar tu terus masuk asrama la
huhu..
x leh nak updated blog selalu
*macam la rajin sangat updated 
balik2 cuti panjang terus..
24/5 balik kampung 27/5 wedding pak su
x sempat ku nak tolong
tapi x pa dah tolong packing sweets dah
kira ok la tu
kepada yg dapat u tadi tahniah kuucapkan
huhu..saya x dapat..
rezeki dekat F6
ingat nak lari dari amik Arab dah lepas PMR
tapi ustazah x bagi, F4, F5 amik juga Arab
bila abis SPM ingat abis jugak la Arab 
tapi kene amik jugak untuk STPM
haha..Allah memang nak saya terus blajar Arab, bahasa syurga tu
InsyaAllah saya akan buat yg terbaik utk STPM
awak semua doakan yg terbaik untuk saya tau..
moga2 kita sama2 berjaya didunia & akhirat
last year plajar skolah saya dapat plajar terbaik di SMKA Sik
harap2 taun ni plajar dari SMK Taman Jelutong jugak yg bjaya dpt gelaran tu
kak tu nama Syahirah Izazi,
napa bold kan nama dia?? cer teka
nama kami nak sama kot

SYAHIRAH IZAZI & SYAHIRAH ISMAIL

ha...2x org syahirah...nama ayah pun nak sama
 IZAZI & ISMAIL

harap2 saya dapat ikut jejak langkah kakak ni la

InsyaAllah....wish me luck uollssss..


4 comments:

miss daya said...

gudluck aira.. ahlan wa sahlan.. ehem speaking arab.. :-P

Nur Aischa said...

goodluck ya aira :D marilah kita bersungguh-sungguh utk belajar form6.

AIRA said...

@miss daya
thanks awak..:D..hahaha ada usaha tu nak cakap arab..moga Allah permudahkan..

AIRA said...

@ Nur Aischa
yea..moh la kita blajar sunguh2..demi stpm..gud luck 4 u too. we can do it :D