Tuesday, 24 April 2012

Tahniah!! Anda layak ke tingkatan 6..

ASSALAMUALAIKUM

hai awak semua
berita yg nak saya khabarkan ialah saya dapat f6
aduh tak tau nak pergi ke tak
bidang agama der
korang check dah gi..
saya dapat dekat SMKA Sik
ramai budak sekelas dapat tempat sama
haha...boleh buat geng la
now get ready to wear school uniform again
same uniform with different colour of kain sekolah
hahaha
tapi kalau dapat offer kat tempat lain kena keluar f6 la
buat masa sekarang
-
-
-
-
-
-
-

SMKA SIK ceq mai na

12 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

salam awak , mcm mne nak check ?

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam
first of all, tahniah!! heehe. alhamdulillah rezeki :)

usahakan yang terbaik ! ^^,

Haruno Hana 하나 said...

fikir baik2 :) tp dgr2 form 6 skrang dh x mcm dulu.. makin baik :)

nurul-rasya said...

untunglah.den tak dapat

nadzirah abdullah said...

wahh aira..tahniah..saye tak dpt fom6
hukhuk

~Sweet Honesty~ said...

dapat jadi ustazah la ekk.. tahniah dik(^_^)

Liselle MonCherie said...

Tahniah!
Hehe same lah kita dpt f6!! mwehehee
Tapi skrg f6 dah gila advance lagi best! Sbb dah start semester sistem :D Pra-U is better than Matriks :)

Thea Hnf said...

Tahniah baginda! Kita sama :)

cakarewala said...

alhamdullilah tahniah . chayok-2 okay :D

suzie rahman said...

salam aira, tniah erk.. stdy hard dear:)

Nur Aischa said...

assalamualaikum, hai aira. wahh awak pun sama dpt form6 juga?? tahniah ya :D kita sama. hoyeah. hee~

AIRA said...

waalaikumussalam and thanks semua...gud luck untuk awak semua jugak..moga kita berjaya hidup di dunia n akhirat.. :)