Tuesday, 10 April 2012

Patah Tangan...

ASSALAMUALAIKUM 

selamat malam semua..
hari ni first time saya tulis n3 waktu malam
ok straight to the point
hari Ahad ri tu my cousin patah tangan
so terpaksalah dimasukkan ke hospital selama sehari
nak tau kenapa sampai patah tangan tu??
haha..kitaorang main wrestling la...
tumbuk2 nak buktikan kekuatan masing2
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
jangan percaya eh..
apa kejadah haku nak wrestling ngan orang ni
dia kena tolak dengan sapa tah waktu kat sekolah
dia kena stay kat skolah coz petang tu ada latihan softball
after makan tu dia tawaf la sekolah
pengawas la katakan
hahaha
pastu ada sorang budak ni dok main ligan2 plak
tertolak la si Shahrul ni
yang hebatnya tulang patah sampai tangan jadi lembik macam leher ayam 
tapi dia tak nangis pun...
admit ke hospital 1 malam kena RM 4000
nasib baik dia ada insuran..
tangan kena simen and tunggu sebulan or dua bulan baru boleh bukak
nasib badan la
*boleh haku buli dia..hahahah
doakan dia cepat sembuh eh..
bye2

13 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

AWAK , jangan buli dia . ksian dia . hehe . semoga dia cepat sembuh :)

aReLaN said...

moga dia cepat sembuh.gila lah,kena tolak leh patah.

AIRA said...

@Gucciey Lavender
hahaha...nak buli jugak...Amin

AIRA said...

@aReLaN
amin...masa kene tolak tu tangan dia masuk dalam jejari penutup longkang...tu la yang patah..

Cik Kay Jue said...

wah2.. hebat ar dia tak nangis.. teruk tu patahnya... semoga dia cepat sembuh dan boleh teruskan persekolahan.. hee..

zOeY zAu YaH said...

kesiannya..mesti spital swasta nih...nsb ada insurans tu kan.

Jobless Girl said...

kesian betul dia ni... Harap dia sembur secepat mungkin ya.

AIRA said...

@Cik Kay Jue
budak laki...siap senyum lagi...macam best plak tangan dia patah..Amin..

AIRA said...

@zOeY zAu YaH
tu la..nasib baik ada insurans..

yana-feehily said...

baca tgn patah, lembik mcm leher ayam tu rasa mcm gerun je..

Cik Pensil said...

terukla tu.. umur dia berapa aira?

aira, nanti kalau dia dah sihat, gtau dia cik pensil kirim salam tau :D hehe

AIRA said...

@yana-feehily
hehe..gerun eh...nasib baik Aira tak tengok...dengar mak cerita jer..

AIRA said...

@cik pensil
teruk gak le..tak gi sekolah seminggu..dah la tahun ni upsr..baru darjah 6 la cik pensil..insyaAllah..