Sunday, 29 April 2012

My Friend..

ASSALAMUALAIKUM


n3 ni saya nak bercerita pasal kawan saya
korang tengok kiri dan kanan saya
yg sebelah kanan saya Cik Farah Izzati Ahmad Azam
yg kiri pulak Fatira Izzati Mohd Radzi
gambar ni diambil waktu seminar score A dekat poli sultanah bahiyah
hihi..mereka berdua ni kembar x seiras
lain mak, lain bapak
tapi nama nak sama
FARAH IZZATI & FATIRA IZZATI
birthday pun dekat2 je
Farah 16/12, Fatira 12/12
saya kenal Fatira dari Form 1 lagik
kitaorang sekelas dari form 1 sampai Form 3
pastu dia pindah SMS sultan muhd jiwa
haa.. Cik Farah pulak saya kenal dari Form 3 sampai sekarang
haha...just that
nak memanfaatkan masa yg ada sebelum masuk Form 6 8/5 ni
bye2 blog...

12 comments:

Liselle MonCherie said...

Wahh sweetnya!
Hehehe semoga persahabatan kekal selama-lamanya^^

Nurul Syazleen said...

sentap wan xde gmbar aku =='
hhi (:
org super duper comell nihh mmg pyh nak ade kan ?
bhahhaa (:

zOeY zAu YaH said...

anak dara yg manis...=)

Cik Puan Muda Umi said...

wahh..semoga persahabatan kekal sampai bila2 ek..:)

JR said...

Bila tiba masa masing2 akan bawa haluan sendiri tapi persahabatan akan terus kekal abadi..

Nur Aischa said...

serius, awak cantik aira. suka tgk awak ^_^

AIRA said...

@Liselle MonCherie
thanks Liselle...i wish like that too..

AIRA said...

@Nurul Syazleen
x yah sentap la lynn...org comell memang susah nak letak gambar dia..nanti ada fanatic admire ni susah..:D

AIRA said...

@zOeY zAu YaH
hihi..thanks kak zoey..

AIRA said...

@Cik Puan Muda Umi
Amin..moga berkekalan..:D

AIRA said...

@JR
agree wif u :)

AIRA said...

@Nur Aischa
hihihi..thanks awak..kurniaan Allah :D