Wednesday, 18 April 2012

MY BIRTHDAY!!!

ASSALAMUALAIKUM

16 April hari tu birthday saya
happy sangat ramai yg wish especially my BFF
Cik Balqis yg wish paling awal
terima kasih kepada yg wish kat saya 
terharu betul *slurpppp sedut hingus
cik Alynn ingat tak nak wish..
orang call dia cakap macam2 dia x sebut pun happy birthday wan...
rupa-rupanya dia lupa
tapi x pe..dah dimaafkan coz dia wat n3 kat i uolss..tekan sini kalo nak baca
haha...i x celebrate pun uolss..
my cousin yg patah tangan tu belanja makan mee kuah
hari tu dia pergi KPJ Penang Specialist Hospital
x ray tangan dia..
doktor kata lagi 6 minggu baru boleh bukak
erk...lencong jauh..
back to the topic
saya pun makan  mee kuah tu dengan si Shahrul ni
sambil makan keluarlah bermacam-macam komen dari mulut saya
biasalah bajet chef...
adik saya pulak dok menyakat je dia tau

'wei besday hang ka??besday hang ka??'
'ek eleh dok malu2 pulak'

geram gue..sekeh pala pusing 360 darjah
disebabkan MAXIS ha...nampak tu..bold lagi penaja utamaku
Trimas Maxis
Maxis bagi free call so saya pun memanfaatkan peluang tu sebaik mungkin
call semua orang...
*haha rugi yg x bagi no phone kat haku
cakap ngan cik Farah sampai panas telefon
nampak tak betapa cik kak ni menggunakan peluang yg diberi
*sila tepuk tangan T_T
seharian berdating dengan phone
mak konker hencik lappy...tengok ustaz azhar
nape x tengok kat computer??
haa nak tau ke nape???
mouse rosak..wayar dia putus
*bukan haku yang gigit
semua kesalahan diletak di bahu adik2 kesayanganku
main game x ingat dunia.
*orang lelaki memang cam tu kot
hari ni baru berpeluang nak updated blog
ada orang wish kat saya kata saya dah tua
huhu..sentap*slurrrppp sedut hingus
saya tak tua cuma matang
kalau orang2 yg mengenali diriku ini baca n3 ni mesti gelak
matang??? siriyes wan matang???
up to u la...i kata i matang...maknanya i matang la
tahun ni birthday yang paling happy bagi saya
sebabnya???biarlah rahsia..
kepada yg nak kirimkan kek...peluang masih terbuka..silakan
bye2 uollsss

moga hidupku dipenuhi pelangi...

20 comments:

Liselle MonCherie said...

Wahh Sanah Helwah Aira.
Huhu semoga panjang umur dan murah rzeki dan diberkati Allah :D <3

WuMing said...

Selamat hari jadi... semoga semakin cantik dan gembira selalu....

Nurul Syazleen said...

haha :) please jangan sentap okay!
sumpah lidahku terkelu bila mu tepon hari tuu .. mmg dok engat mcm ade smething wrong smewhere haa :)
hahahr~

Arina Shamsul said...

happy belated birthday dik :)

semoga panjang umur,murah rezeki,dipermudahkan setiap urusan.amin~ :)

AIRA said...

@Liselle MonCherie
Thakns Lieselle..Amin..

AIRA said...

@WuMing
semoga makin cantik???hihi

AIRA said...

@Nurul Syazleen
orang acah je la....takut la tu Cik Alynn ni..

AIRA said...

@Arina Shamsul
thanks akak...Amin..

Ratu Lissa said...

sorry lambat wish ! happy birthday sis aira :)

AIRA said...

@Ratu Lissa
thanks dik...lebiu..

✿Gucciey Lavender✿ said...

airaaaaaa!!! hehe . belum terlambat lagi kan ? selamat hari lahir yeeee .. :D

AIRA said...

@Gucciey Lavender
haha...trimas darl..

zOeY zAu YaH said...

happy bsday..smoga berjaya dunia akhirat ya..

AIRA said...

@zOeY zAu YaH
thanks kak zoey...amin..

nadzirah abdullah said...

hepy belated birthday aira..hee~

lia fen said...

happy belated befday..wlupon da lewat smgu..huhu

Cik Puan Muda Umi said...

alamakk dah lepasss..harap sempat wish lagi ye..

happy birthday..semoga panjang umo murah rezeki..amin..:)

AIRA said...

@nadzirah abdullah
thanks ya nadzirah

AIRA said...

@lia fen
hehe..tak pe..thanks wish..

AIRA said...

@Cik Puan Muda Umi
thanks akak...amin..