Saturday, 7 April 2012

Kisah Dongeng..

ASSALAMUALAIKUM



tengok gambar tu...
bestnya kalau dapat hidup macam Alice ngan Snow white..
tapi tu semua kisah dongeng je..
tapi kisah dongeng tu sangat indah bagi manusia sepertiku
kisah yg penuh dengan kasih sayang
dan cinta luhur yg akan mematahkan segala kejahatan dunia
and then ada sorang prince charming yg akan menyelamatkan tuan puteri
haaa.....indahnya dunia..
banyak lagi kisah dongeng yg dihasilkan dunia barat
semuanya best2.....
bukannya sebab kisah dongeng org melayu tak best
tapi kisah dongeng barat menusuk kalbu la..
suka la tengok citer2 cam ni
tak pun citer yg more action macam 
Harry Potter, Merlin,  Narnia
hahaha..macam2 lagik la...
nanti besar nak buat rumah yg kiut miut
ada mini garden
and then gazebo yg ada pokok bungan lilit2 kat tiang dia tu
wah..beautifully decorated and blended together
it's a masterpiece...
berangan betul la...
ala macam la saya tak tau..
awak-awak kat luar sana pun mesti teringin
hidup dalam kisah dongeng kan???
betul tak???eh..eh.. ada orang angkat tangan pastu senyum2 la pulak
end for today...
have a nice day..

Amaran: N3 ni ditulis oleh budak yg officially cukup umur tapi acting like 8 years old girl..

12 comments:

Liselle MonCherie said...

Kisah dongeng mmg best~
Realiti amat memedihkan....

ciksukaberangan said...

HAHA. teringin jugak~~ tapi macam mustahil je >,<

zOeY zAu YaH said...

tak slh kan kita berangan skit hihi

❖ Syaa ❖ said...

mesti dulu dulu suka tengok citer karton , sekarang pon kan ? ehehe like me :D

-SUPERGIRL- said...

angan2 diiringi usaha insyaAllah tak mustahil :)

AIRA said...

@Liselle MonCherie
yup..betul tu...tapi x semua la..tapi menyedihkan jugak...erk?? ^____^

AIRA said...

@cuksukaberangan
Aira teringin juga....teringin nak jadi Snow White ^__________^

AIRA said...

@zOeY zAu YaH
hihi...ni dah overdose dah berangan

AIRA said...

@Syaa
macam mana syaa tau plak ni...aduh malu...

Edy Fee said...

citer2 mcm ni mmg best pon +plus watak2 yg comey

AIRA said...

@-SUPERGIRL-
betul tu...

Ratu Lissa said...

hehe , mmg best kalau dpt jdi mcm diorang :D