Thursday, 29 March 2012

Nak Try Tak????

ASSALAMUALAIKUM

sebelum baca ni
sila letakkan diri korang semua dalam situasi ni sebagai ayah
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ANAK: AYAH NI SIPUT APE??

AYAH:SIPUT BABI

ANAK:SIPUT APE??

AYAH:SIPUT BABI NAK

ANAK:SIPUT APE YAH??

AYAH:SIPUT BABI SAYANG

ANAK:SIPUT APE??

AYAH:SIPUT LA BABI..... 

kepada  adik2 or sesiapa saja yang manganggap dirinya kanak2
 walopun umurnya mencecah belasan tahun 
please don't try this with your dad
tapi kalo nak try gak buat le
mana tahu kan...
nak test kesabaran ayah korang ke...
kalo yg still bertahan sampai akhirnya tu 
alhamdulillah..
tapi kalo yang baran tu siyes dapat penyepak
tak pun berbakul-bakul leteran
hahaha...selamat mentry
*kalo cikgu BM aku baca blog ni siyes nangis punya..ayat rojak


14 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

hahaha .. siput la babi .. amboiiyhh .. lawak lahh

Liselle MonCherie said...

Hahahaha lama dah tak dgr lawak ni!
Bahaya nk test kesabaran si Ayah ni..

suzie rahman said...

salam dear aira.hahaha..nice joke. wee xmo r tnya. t xpsl2 dibabikan.hihi

❖ Syaa ❖ said...

Ahahahaha tetiba gelak . aoutomatik tegelak hehehe kelakar .

Syahierah Ishak said...

hahaha.
dh mcm iklan.
singgah sini.
semoga hari ini hari yg indah :)

ciksukaberangan said...

kesabaran yang sudah habis limit. ehe :D

AIRA said...

@ Gucy
sakit perut dibuatnya:)

AIRA said...

@ Liselle
memang bahaya..dinasihatkan kalo nak tahu bahaya ke tak cuba la...

AIRA said...

@ suzie rahman
Aira pun tak nak try gak..takut dibabikan nanti:)

AIRA said...

@ Syaa
sakit perut gelak banyak sangat:)

AIRA said...

@ Syahierah Ishak
macam iklan kat tv 3 tu...burung apa tu yah??haha..thanks:)

AIRA said...

@ ciksukaberangan
Limit ayah Aira banyak lagik ni..haha:)

Shazwina said...

Haha. tp harap tkda bapak yg ckp mcm ni kat anak dia tu. tp tkda kot bapak nk ckp cmtu. hehe :D

AIRA said...

@Shazwina
kalo tanya Aira memang Aira jawab takde la bapak yg nak kata cam tu kat anak dia..it just for laugh:)