Saturday, 24 March 2012

GIVE THANKS TO ALLAH...

ASSALAMUALAIKUM

korang tengok tajuk tu..
sebenarnya tu tajuk lagu tau
penyanyi popular bukan setakat di Malaysia tanah tumpah darahku je tapi satu dunia orang kenal dia
memang famous giler tapi cik kak ni lagi femes tau
korang hayati lyric ni betul2 tau

GIVE THANKS TO ALLAH
FOR THE MOON AND THE STARS
PRAISE HIM MORE DAY FORWARD
ISN'T WHAT WAS
TAKE HOLD OF YOUR IMAN
DON'T GIVE IT TO SYAITAN 
ALL YOU WHO BELIEVE PLEASE
GIVE THANKS TO ALLAH
ALLAHHU GHAFFUR
ALLAHHU RAHIM
ALLAHHU YUHIBBUL MUKHSININ
WAQALIQUNA
WARAZIQUNA
WAHUWA A'LA KULLISHAI IN QADIR
ALLAH IS GHAFFUR
ALLAH IS RAHIM
ALLAH IS THE ONE WHO
LOVE THE MUKHSININ
HE IS THE GREATER
HE IS THE SUSTAINER AND HE IS THE ONE WHO
HAS THE POWER OVER ALL



haaaa..amacam.
power tak lyric dia..
korang tahu ke sape retis ni.....
cer teka...
betul dapat sehinggit..hihi
dia international retis tau....
tapi cik kak ni lagi popular
erk..brape kali nak ulang ni
disebabkan my mum bagi nama SYAHIRAH yg bermaksud kemahsyuran or Malay call kepopularan disebabkan tu lah minah ni selalu perasan
hihi....pernah satu hari saya marah kawan saya kerana panggil saya Wan
huhu tak de maksud tu..
tapi dah nama abah ade Megat so anak dia kena ada Wan la..
ustaz panggil saya WAINNA
yg bermaksud dan sesungguhnya
haha..very the peliks
kat umah my family and org tertentu je yg panggil Syahirah
kat sekolah panggil Wan
kat alam maya people know me as Aira
hahaha banyak x nama???
ok...dah melalut sampai ke situ plak
done for today.....hayati lyrics tu betul2 tau
pastu gitau saya sape yg nyanyi:)

8 comments:

Liselle MonCherie said...

I know Zain Bhika :D
Hehe pernah dgr lagu ni masa lpas PMR
tapi masa tu sy ingt MJ yang nyanyi sebab suara sama.

Byk nama Syahirah,ni ea semua sedap2 :)

AIRA said...

oh yeah...zain bhika ke yg nyanyi....Aira pun ingat MJ until now you told me baru tau....thanks

suzie rahman said...

salam aira,,nice name..br ingt nk gamble je teka maher zain;;..haha zian bhika.zain jga kn.

Teenager Housemaid said...

yeah..pernah dengar lagu zain bikha ni.,.:)

AIRA said...

wasalam suzie...thanks..hahah, ye betul tu zain juga..

AIRA said...

sedapkan???Aira ingat MJ yang nyanyi...dulu kecoh kata dia yg nyanyi..

ciksukaberangan said...

banyaknye nama. semuanya indah2 :)

AIRA said...

hihi..thanks..