Saturday, 3 March 2012

Battle Between Me & The Zombies..

ASSALAMUALAIKUM


haa..korang pernah main game ni???
bestkan??haha..
orang yang x sedar dirinya di alam remaja macam saya ni memang berfikiran begini
game untuk kanak2 pun bley layan...
sapa kata game ni untuk kanak2
game ni memerlukan otak yang cerdas 
untuk mengalahkan zombie2 yg nak makan otak kita
ia memerlukan strategi yg bagus
tapi cik kak ni kecundang kelmarin setelah berjam-jam dok battle dgn zombie
demm betul..berapa kali dok restart game tu..
*time ko nak kalah ko restart lain
bagus x strategi saya..haha
saya memang pantang dicabar
senang cerita x suka kalah
disebabkan game ni la cik kak ni tidur lewat pagi
sedar2 tengok sunyi & kosong je rumah
rupa2nya semua orang dah masuk tidur

ni pulak game yg adik saya main
hebatkan??berbeza dengan sikap kakaknya yg x sedar diri dah tua
game ni memerlukan mental yg kuat
serious otak tu mesti cerdas tahap dewa
coz game ni game perang..orang nak tawan kita punya negara
mestila kita kena aturkan perancangan yg superb..
game memang mencabar minda
saya x pernah menang bila main game ni
disebabkan itu ku jadi tawar hati dgn game ni..huhu

P/S game zombie tu best coz bila kita menang bila battle bermati-matian dgn zombie tu dia akan nyanyi lagu kat kita..pastu dapat thropy lagi..

10 comments:

Yana Libra said...

saya pun main game plant vs zombie tu..hehe~~

AIRA said...

yeah..Yana L join the zombie club:)

ARMAN said...

Game yang sangat menarik, tapi sayang PC saya Sudah ga kuat buat maen game...nice posting

maszull said...

assalamualaikum aira...nice games...:)

AIRA said...

alah rugi..hihi..thanks:)

AIRA said...

waalaikumussalam..thanks

Cik Puan Muda Umi said...

plant vs zombie tu mmg best kot..tapi selalu kalah,geram btol..haha

zOeY zAu YaH said...

ala..ketinggalan saya nih..x tau pun ada game nih huhu..

AIRA said...

kalah tukan cabaran untuk berusaha lagi...hihihi..

AIRA said...

haha..kak zoey try la main...best. nanti mesti addict punya..