Monday, 20 February 2012

my heart pit-a-pat

ASSALAMUALAIKUM

hai korang..
lama x update kan???
very the busy...
buat apa yang busy sangat tu??
of course la dok membaca novel2...
sebenarnya saya menyahut seruan kerajaan yang menginginkan rakyatnya rajin membaca
lagipun kesian novel2 tu dibiarkan tidak berbaca
hahaha
kelmarin shopping dekat Landmark Bookstore,Giant
my mak tih borong 7 buah novel sekaligus
pergh....kalau saya x sanggup habis duit beratus-ratus hanya kerana novel
nasib baik bukan duit saya..huhu..*minah kedekut
.
.
.
sudah terpesong ye ceritanya dari tajuk
sebenarnya hatiku tengah berdebar-debar ni
bermacam-macam perasaan dalam hati ni
kenapa??sebab result SPM dah nak keluar dah
bulan tiga ni jer
bukan lama pun..pejam celik dah masuk bulan 3
Ya Allah macam mana result nanti ye..
takut sangat..my future tu...
kepada blogger2 sekalian..
x kira bangsa,agama,darjat & warna kulit
asalkan kau seorang blogger
please pray the best for me
may i score 11A+...
Amin..

gambar kelas 5sc1 waktu jamuan last year...kalau korang dapat lihat kaum adam cuma 5 orang ye...
cuba teka mana saya..hihi

P/S kepada anda yang juga sedang menunggu macam saya semoga kita berjaya :)

8 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

sy doakan aira berjaya....amin...

p/s : aira yg pakai tudung tu kn...yay....btol...nak adiah...hehehe

AIRA said...

trimas..ceh semua pakai tudung la cik abang oii...cuma two little girls,sara & izzati je yang x pakai tudung..x de hadiah..:)

Araa Eiykin said...

amin..smga kita sma2 bjya..tkot gak nie nk tnggu bln 3..ad 3 tarikh pnting bln 3..huhuhu

Cik Puan Muda Umi said...

smoga berjaya tau..:)amin..

AIRA said...

thanks doakan....:)

zOeY zAu YaH said...

smoga dpt result yg cermerlang ok.

AIRA said...

thanks akak...:)

محمد شهريل القنيطري said...

semoga cemerlang didnia n akhrt