Sunday, 26 February 2012

kampung girl!!

ASSALAMUALAIKUM

hai awak yang cun melecun + gojes giler ...
do u miss me??
hahaha..lama x berupdate blog ni
serious rindu giler
tatkala anda semua sedang enak2 berblogwalking
ku di sini sibuk menguruskan rumah yg nak kenduri
eheh...sebenarnya dah lepas pun..
kelmarin yang kendurinya..

"kenduri apa??kau kawin ke"

oh tidak sama sekali
kenduri akikah+doa selamat+tahlil
3 types in 1 function
senang kan??
macam Nescafe 3 in 1..
hahaha..melalut..
penat weyh...*orang x biasa buat kerje memang cam ni.huhu
BFF datang hari tu....
tapi Cik Farah pulak x dapat datang
x lengkap le BFF

ade orang tanya BFF tu apa??
best friend forever ker??
selalunya cam tu ler kan
tapi ni lain sikit..
kalau saya kasi tahu jgn gelak eh

BE FABULOUS FOREVER

kepada anda semua..sila jangan jeles
or ada yang nak melambakkan sisa2 hijau si ke toilet
hihi...lepas jer mereka abis makan terus kasi tahu mak nak balik rumah
jalan kaki tapi Cik Alynn je jogging dalam hujan renyai2
terkejut beruk lembu tu tengok minah ni..
dengan baju kurungnya bley plak ada mood nak jogging
mereka lepak dulu rumah Pak Cik Megat
kitaorang sembang macam2
first time hari tu saya tidur awal 
disebabkan keletihan yg melampau 
huhu..
kalau x sejak2 jadi penganggur terhormat ni
kalau jarum jam x tunjuk pukul 12 memang x tidur lagi la..
ok..done for today
just a simple entry..


P/S THE TITLE IS TOTALLY 100% NOT RELATED WITH THE ENTRY..JUST B'COZ I'M READING THAT NOVEL SO THE TITLE GOES LIKE THAT..



9 comments:

Yana Libra said...

macam pernah nampak novel kampung girl..huhu~

aReLaN said...

hahaha...ingatkan cite kampung girl mana la tadi.

✿Gucciey Lavender✿ said...

haha . gadis melayu terakhir joging dlm hujan :) oke what . sweet ~

cik nana said...

be fabalous 4eva! yeayy!~~ :D

AIRA said...

hihi..dah abis baca pun semalam:)

AIRA said...

hahaha...tajuknya terpesong daripada cerita...x tau nak letak tajuk pe:)

AIRA said...

nasib baik bukan wanita melayu pertama..hahaha:)

AIRA said...

ape yang yeayy nya cik nana oii:)

cik nana said...

yeay la sebab be febeles tuk selamanya~~haha! wan kucing nana mati dua ekoq..sedih la! huhu..