Monday, 6 February 2012

the engagement day..

ASSALAMUALAIKUM


hai semua....
saya menerima banyak komen tentang entry 'nak tunang dah'
ramai yang salah faham 
kerana saya yang buat mereka salah faham
hahaha..sorry eh..
nasib baik baca sampai abis...
kalo x mesti  duk sangka saya yang tunang..
saya nak share some of the sweet moment with u guys..



pink gitu..


Kak Dalila..(the pink one)
this time jangan salah faham pula..
hahaha this kakak pernah jadi cikgu saya..
dia pernah jadi guru ganti dekat SMK Taman Jelutong..
sekarang kerja sebagai pegawai kastam kat Penang
adik dia, Nazirah sama form dengan saya..
malunya saya x kenal waktu dia datang rumah tok






the end..
ni je picture yang saya dapat...
yang lain semua dalam phone pak uda..
maklumler bukan saya yang gi minang..
thanks kepada sesiapa yang doakan hari tersebut berjalan dengan lancar
doakan semoga sampai ke jinjang pelamin and hingga ke akhir hayat...

6 comments:

Nurul Syazleen said...

cegu dalila yg mne stu nii aira ?
tak penah den dengor pungg ..
hairan .. hairan ..
mase tuh. kite form bape ha ?

cik nana said...

gampar pak su wan x der ke? teingin nana nak tengok (:

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

comey kak dalila tu.. hehe
tahniah untk uncle awk..
semoga kekal hingga akhir hayat ye..

AIRA said...

Thanks...Amin..:)

AIRA said...

pak su duk dalam kereta la waktu ni...ala x tengok pun bley tau la...bagaimana cantiknya Wan begitulah hensemnya pak su Wan...hahaha..dia mula masuk bakul angkat sendiri dah:)

AIRA said...

waktu kita form 4 la Alynn...dia ajar akaun..pernah gak heboh yang dia tu kak Nazirah a.k.a si gadis kuku merah tu...x kan x kenal kot..tapi dia x ajar kita le coz kita mana amik akaun...dia ajar sat je..alynn makan supplement semut ke??