Tuesday, 14 February 2012

Bloglist Puteri Kasih


SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH


Faedah join bloglist Puteri Kasih :
1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe
2) Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.
3) Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)
4) Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)
Jom join bloglist Puteri Kasih, Tarikh tutup ialah 21/2/2012.

8 comments:

puteri kasih said...

terima kasih aira sebab sudi join bloglist puteri yer :)

Araa Eiykin said...

hye..salam..tq follow blog araa..spe nie eh?? kita knl ke? if no..mna taw sal blog araa eh?? ^^,

AIRA said...

hihi..sama2:)

AIRA said...

hihi..x kenal pun tapi same umur:)aira blogwalking and terjumpa blog araa so aira follow ler...x bley ke??

Mia Liana said...

jejalan sini dari segmen yang sama... http://www.mialiana.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

AIRA said...

hye akak..dah follow blog akak..banyak info yang menarik:)

Beckhrooy said...

Dah join jugak

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)