Sunday, 12 February 2012

Aira protege baru Faizal Tahir..

ASSALAMUALAIKUM

haa...tengok tajuk sikit..
bikin panas la kau ni...
yeah sayalah protege baru Faizal Tahir
caya ke???
waktu uji bakat tu sampai menangis abang Faizal dengar saya nyanyi
suara saya yang umpama buluh perindu tu memukau dia...
and the result is i'm his new protege...
lagu apa kau nyanyi??
of course le Karma yang dia menang tempat ke 3 tu...
but this time saya bakar mic jer coz x der piano..
huhu..
hahaha...kerek betul...tipu orang pandai..
sebenarnya ini semua mimpi semata-mata...
kalau saya nyanyi of course black out..
elektrik tak de...bekalan elektrik putus...
hihi betapa merdunya suara saya..
semalam saya mimpi jadi juara mentor..
haa..cepatkan..
kat tv tak siar lagi tapi dalam kepala sudah disiarkan..


18 comments:

Nurul Syazleen said...

wohoo:)
cayolah mu nii aira ..
pas nii,moh kita buat banner bikin gempak buat cik aira naahh =='
tanda sokongan peminat buat penyanyi tersayangs :)

cik nana said...

aish..wan kerek r...haha :) suspen semedang jep u ni !

AIRA said...

cik alynn ni nyindir kite ker???letak dalam list die-hard-fans wan ialah bosom bestie...eh tak lupa jugak KH and Mc D.

AIRA said...

sekerek-kerek wan pun penah gak jadi protege faizal tahir..kau pernah???x kan...jeles ler tu..

Arina Shamsul said...

DASYAT tul suara aira ye,boleh black out kalau nyanyi..hahaha.


entri dah update! jemput singgah ye aira..

AIRA said...

haha..thats y la Abang Faizal nangis coz dia x leh nampak apa2 pun...:)

Si BuDaK KaChAk said...

sy dtg nk ucap tahniah sbb dah menang rancangan realiti tv walaupun belum disiarkn...jd nnt dah siar tak perlu la ade pengundi sbb dah tau spe pemenangnye...hehehe

=)

mizz miaizzati said...

saya pun tipah tertipu kak..hehe

AIRA said...

hehehe..thanks ya....jimatlah kredit korang:)

AIRA said...

mimpi semata-mata:)

cik puan muda umi said...

wah wahhh..tajuk bikin gempak ni..saya kena bang bang bommm..hehe

WuMing said...

Try laa pi tengok.. mana tau kot-kot jadi kenyataan.....

AIRA said...

tak nak lah..nanti dunia sambut earth day dua kali setahun..hihi:)

AIRA said...

hihi..lukenabeb:)

zOeY zAu YaH said...

takmo try btl2 ka? mna tau masin mimpi tu hehe..

AIRA said...

hihi..x nak lah...nanti jadi retis ni susah..public figure and kelakuan pun kena berubah 360 terus..kalo x ade ler gosip mosip ni bak kata kiah propa.."jaga2 ada yang memerati"..:)

Prince Noob said...

Whaaaaat???

AIRA said...

napa awak terkejut + jeles ni???hihi