Wednesday, 4 January 2012

annoying....

aaa...geramnye...
rasa macam nak baling jer barang2 kat bilik
duk tengah text ngan kawan elok2 battery bley abis lak..
nak charge x bley..charger atuk pinjam..
pening kepala aku memikirkan macam mana aku nak idupkan phone..
akhirnya dgn semangat yg berkobar2
 aku pergi ke rumah atuk utk ambik charger keesokkannya
nak tau apa yg terjadi???????

YA ALLAH YA TUHANKU....
my granparents is not at home.....
aaa....
akhirnya pulang dgn kekecewaan...
sampai sekarang phone masih off...
sebenarnya semalam aku dapat news yg menyebabkan aku menitiskan air mataku
nak tau apa???
x perlu tau kot...
kerana hati aku betul2 terhiris dgn sikap mamat annoying ni
this morning aku bka blog..
blogwalking everywhere..
nak kurangkan tension..
hihi..
blogwalking dekat blog2 yg cantik2..
membuatkan aku tersenyum kembali..


3 comments:

farah,syahirah&bosom friends said...

hahahah..leks r..what da hack..no biggie,best buddy eva...smile always..it's more sweet right,huh????hear this song..i'm going 2 dedicated it for you..
demi lovato-a gift of afriend..
take note on da lyrics..

Alin Liyana said...

jgn marah2 :)

AIRA said...

dah x marah dah:)emo sikit waktu tulis post ni..hihi