Friday, 23 December 2011

Maaduu

selamat pagi dunia...
matahari indah memancarkan sinarannya tatkala mata ini terbuka
burung2 berkicauan memuji Allah
..
..
..
..
.
..
..
..
..
..
..
eh,eh jap,
nape ngan aku ni???
tetibe jer nak bersajak sakan..
sebenarnye cik kiah woii
cik kak kita nih dilanda suatu perasaan yg jarang sekali melanda org cam dya ni..
nak tau ape???


BORING...


tapi perasaan cik kak ni diubati sedikit demi sedikit...
nak tau sape yg mengubati cik kak kite nih???


OPPA MIN WOO

Hahaha...
sebenarnya cik kak kita ni tengah melayan citer MIDAS..


citer ni memang best la (bagi aku ler)
terror giler duk berjual beli saham
macam Warren Buffet pun ada gak aku tgk...
duk tgh hepi2 melayan Midas kat dramaload tibe2 jer...................
internet aku bergerak lambat
apabila disurvey rupa2nyer kena top up laen..
eeeeee...geramnyer...

last skali terkandas jgak aku ditepi timbunan novel2....
dlam duk sedih2 satu beg plastik novel aku layan abis..
hahaha...
ada la dalam 10 gitu...
satu hari 2 novel ...
terror dak aku???

disini aku sertakan beberapa gmbar OPPA kesayangan aku




semua gmbar2 nih diambil oleh jurugambar terkenal : CIK WAN NUR SYAHIRAH

p/s balqis where r u??? i miss u.. dah lost contact dah.. sedih betul. kpd sesiapa yg mengenali @ berjumpa dgn CIK BALQIS BINTI BAHAROM sila maklumkan kpd saya ....T_T

6 comments:

farah,syahirah&bosom friends said...

hokkkk elehhhhhh.....mcm ko je Qindu cik Balqis kiter...ak ko ta na Qindu....hahahahha....

AIRA said...

kau tau ker aku rindu kat kau ker x???? kasi jawab sikit "_". dah tgk gambar OPPA aku??? ensem x???

~Aminatul Husna Mahadzir~ said...

wah i kenal oppa u...dlm citer kt 8tv tu kan...ambooillla... comel meyh oppa u ! :)

AIRA said...

thanks Cik Nana..luv u..i punya oppa tau..sila jeles.haha.

~Aminatul Husna Mahadzir~ said...

haha..tamaw la jeles..nana tak minat dya pown..hehe

AIRA said...

sorry to say tapi ensem pada lee min ho awak..haha..