Thursday, 29 December 2011

HAPPY ENDING KE SAD ENDING???

ASSALAMUALAIKUM BUDDIES

dah lama aku x update akunyer blog ni kan??
rindu aku x??ceh suka perasan cik kak kita ni. jangan layan....
x nak layan?? huhu..sedihnye..
ok xpe larh..
hari ini berakhirlah citer kegilaan ramai "TENTANG DHIA"
citer ni menimbulkan tanda tanya di kotak fikiranku
happy ending ke sad ending????
maybe 50-50 kot
yang happynye mereka bersatu dengan chenta & mati pun dgn chenta
yang sadnye pulak boley bersatu kembali tapi meninggal dunia..
apapun x kesahlah dah abis pun citer tu
memag mantap la Nora Danish ngan Adi Putra

TERBAIK!!!!

P/S suka ler lakonan puteri sarah yang lurus bendul tu. hehe..


Friday, 23 December 2011

Maaduu

selamat pagi dunia...
matahari indah memancarkan sinarannya tatkala mata ini terbuka
burung2 berkicauan memuji Allah
..
..
..
..
.
..
..
..
..
..
..
eh,eh jap,
nape ngan aku ni???
tetibe jer nak bersajak sakan..
sebenarnye cik kiah woii
cik kak kita nih dilanda suatu perasaan yg jarang sekali melanda org cam dya ni..
nak tau ape???


BORING...


tapi perasaan cik kak ni diubati sedikit demi sedikit...
nak tau sape yg mengubati cik kak kite nih???


OPPA MIN WOO

Hahaha...
sebenarnya cik kak kita ni tengah melayan citer MIDAS..


citer ni memang best la (bagi aku ler)
terror giler duk berjual beli saham
macam Warren Buffet pun ada gak aku tgk...
duk tgh hepi2 melayan Midas kat dramaload tibe2 jer...................
internet aku bergerak lambat
apabila disurvey rupa2nyer kena top up laen..
eeeeee...geramnyer...

last skali terkandas jgak aku ditepi timbunan novel2....
dlam duk sedih2 satu beg plastik novel aku layan abis..
hahaha...
ada la dalam 10 gitu...
satu hari 2 novel ...
terror dak aku???

disini aku sertakan beberapa gmbar OPPA kesayangan aku




semua gmbar2 nih diambil oleh jurugambar terkenal : CIK WAN NUR SYAHIRAH

p/s balqis where r u??? i miss u.. dah lost contact dah.. sedih betul. kpd sesiapa yg mengenali @ berjumpa dgn CIK BALQIS BINTI BAHAROM sila maklumkan kpd saya ....T_T

Saturday, 17 December 2011

Tarikh Keramat..

Assalamualaikum Buddies
Hari ni aku nak story morry skit psal.....
 kenangan aku ngan bosom friends
Abis jer SPM hri slasa tu terus jer aku kluar ngan kwan2 aku
Tempat yg dituju...
Port kitaorang ler mana lagi..KLC..
Masuk2 je KLC kitaorang terus g tempat bowling
Main bowling dgn terrornyer terutama aku ler
Sekali baling jer trus strike (TIPU JGN CAYA.CIK KAK KITE NI X MAIN PUN)
Hehe sebenornyer aku x reti main bowling ni
kang masuk longkang cam ne????
sape nak jwab????
Dah ler mamat2 port sebelah ni hebat tahap gaban
boley masuk olimpik woooo...
Pas abis je main kitaorang g makan pizza dulu...hehe





This cake last yearnyer kitaorang makan.....

CIK NANA

CIK ALYNN

CIK FARAH

after makan kitaorang g tawaf KLC balik pusing punya pusing sampai naek pening pala
kaitaorang beli button 4 bosom bestie

nie button aku....
nak tgk diaorang nyer silalah ke blog diaorang
after that kitaorang balik umah
jumpa dgn family terchenta.....


  
P/S  THIS TIME X BRAPE NAK BEST COZ CIK BALQIS X DE.. 
GAGAL DIKESAN..QIS I MISS U.................................


Tuesday, 13 December 2011

Alhamdulillah.......

ASSALAMUALAIKUM...
Alhamdulillah.
 Akhirnye abis gak SPM.
 Today is the last day u know?? 
Happyner...
Rase cam nak mnari jer..Hehe
Jom nari cam kucing ni....
Akhirnye setelah hampir sebulan lebih aku duk wat date ngan SPM ni
dya tinggalkan aku cam tue je
agak terasa ler coz aku date ngan kau sekali jer seumur idupku....
Apepun bnyak lgi Mr. Exam, Mr. Test n many more yg duk wat appointment
ngan aku bila aku besar nanti....
But u're the only one in my life....
THE CHOOSEN ONE
HEHE..