Friday, 28 October 2011

TESCO

Pada hari rabu yg lepas, aku ikut family aku ni g Tesco nak bli barang skit. Scara jujurnye aku admit le yg ni 1st time aku mnjejakkan kakiku di sana. Aku ingat grand sngt la coz smua org yg aku jmpa dok story morry g shopping kat Tesco la. Mcm iklan Astro"Mcm2 ada......". 1st aku g bazaar rakyat. Still ok. Jalan pnya jalan kat c2 bru aku prasan yg barang yg nak djual kat c2 kbnykkannya rosak/x elok. Kemek sana kemek sini. Ni yg aku nak marah ni. Nak berniaga tpi jual brng x elok. X jujur lngsung. (KALAU X CAYA G LE SURVEY SENDIRI). Pastu ada sorang mamat nie bley plak dok main mata dgn aku. Huh.. What so ever la. Ok we go to our next story. Aku nak suggestkan kat korang smua bacala novel CINTA D HUJUNG SAJADAH karya ASMA NADIA. Gempak gak le. Islamik novel. Bagi aku bley tahan but x ley lwan BUMI CINTA. Karya agung HABIBURRAHMAN. Aku suka novel ni sangat. Final exam last year aku wat essay psal novel ni le. Dapat essay terbaik n trus masuk mjalah skolah.



No comments: